Zó werkt het in de grootkeuken

De passie van METOS

 

 

De grootkeuken is een professionele omgeving waar dag in dag uit topprestaties worden gevraagd. Bij Metos zien wij het al 90 jaar als onze missie om de werkmethodieken in de grootkeuken te verbeteren en daarmee het niveau in de professionele keuken voortdurend te verhogen.

 

Dankzij de ruime ervaring die wij in al die jaren hebben opgebouwd zijn wij nu in staat om elke grootkeuken optimaal te bedienen; met logistieke oplossingen, hoogwaardige producten, training en opleiding, service en onderhoud. Wát uw specialiteit ook is, wij hebben er de kennis, de apparatuur én de passie voor.

 

Bij Metos staan we voor maatwerk. Wij ontwerpen zelf. Wij ontwikkelen zelf. Wij produceren zelf. En daar voegen wij een ongekend hoog serviceniveau aan toe. Ongeacht of u nu een enkele unit bij ons afneemt of ons inschakelt voor een groot turnkey project. Met onze productkwaliteit, onze klantgerichte aanpak en ons innovatieve karakter, mogen wij ons inmiddels toonaangevend in Europa noemen.

 

Als onderdeel van de Ali Group behoren wij zelfs tot de top drie van de wereld in de grootkeukenbranche. Vandaar dat wij met gepaste trots durven stellen: Metos. Zó werkt het in de grootkeuken.

 

METOS

METOS Amsterdam

Paasheuvelweg 29

1105 BG Amsterdam Z-O

 

METOS Ruurlo

Spoorstraat 62

7261 AG Ruurlo

 

T 0800 - 22 11 222

 

Ga naar de website van Metos