Alles onder één dak

Het gemak van Indomo.

 

 

De onmisbare finishing touch! Zo mag u wat ons betreft de artikelen noemen die wij als Indomo dagelijks leveren aan bedrijfsrestaurants, kantines en professionele keukens. Ons assortiment voorziet in praktisch alles wat u nodig heeft om van uw zaak een successtory te maken. En daarmee beloven wij u niets teveel.

 

Bij Indomo hebben wij alles in huis waarmee u direct en stijlvol aan het werk kunt. Zo bieden wij u een zeer breed assortiment van hoogwaardige merken in hotel- en systeemporselein, glaswerk, gehard serviesgoed, bestek en tafelaccessoires, voedselverdeelsystemen, dienbladen, koffie- en theezetapparatuur, transportmaterialen, keukengerei, koel-, vries en grootkeukenapparatuur en grootkeukenmeubilair. Uw keuze is enorm, kwaliteit en duurzaamheid ónze norm. Achter dit onweerstaanbaar aantrekkelijke assortiment staat een professionele organisatie waar betrokkenheid bij het reilen en zeilen van u als klant hoog in het vaandel staat.

 

Onze dienstverlening is gestoeld op onze Twentse nuchterheid waarbij afspraak is afspraak als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Daarnaast mag u rekenen op uitgebreide vak- en productkennis, een gelikte after sales en een vlekkeloze logistieke dienstverlening. Dat is het gemak van alles onder één dak. Dat is Indomo.

 

Indomo BV

Indomo B.V.

Platinastraat 100

7554 NB HENGELO

 

T 0800 - 22 11 222

 

Ga naar de website van Indomo